<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d784003109207362146\x26blogName\x3d%E2%96%B2SuperGadis%E2%96%B2\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://lynasimplegurl.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://lynasimplegurl.blogspot.com/\x26vt\x3d3957732462136664956', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
OWNER'S BIO
Hot Story
About
Friends
Talk Talk
+ follow Dashboard
Hi there :)
Thursday11:59:00 am

Hi alls. Firstly i want to talk about him. Nothing special. But, its amazing. 

Hari nie, aku pergi jog. With who?

Diela, Pijol, Kecik, Danial and Amar.

Okay then, aku kena ulang alik ambik dan hantar mama.

Its awesome. Sangat memenatkan =='

Okay! I have some special story. But, It's not so awesome.

It's a sad story. About they. About today. About the jogging.

Firstly, sangatlah awesome bile dia nak ikut aku jog :D

In that case, i'm so happy.

Then, aku pun pergi hantar mama terus ambik Diela dekat rumah.

I seen him. Dear, that you know how much I miss you?

Okay cool babe *kesat air mata*

Mungkin, dulu dia yang paling aku benci. Tapi sekarang, hati aku berubah.

Sejak bile? Sejak aku nampak dia dekat bazar waktu tu :')

Dia slim. Tak macam dulu :'D

And now, I want to say that he is so quite ('',)

Why dear? Hurm. I don't know why.

Dulu, awek dia pernah marah + maki aku sebab kacau dia T_T

Sangat menyedihkan. And and and,

Aku happy sangat sebab dapat jumpe dia buat kali ke-4.

First date, last year. Nak pergi beraya dan naik motor sama dia.

How sweet we are :'D

Second date, last year too. Dia datang rumah aku dan beraya :'(

Third date, this year. I met him at bazar with Diela.

And last. Today. Jog with us :')

Aku berharap yang dia dapat tegur aku. Sebab aku terlalu rindukan dia :')

Then then then! Pergi makan dekat kedai mamak tau.

Tetibe hati aku sayu sangat :'(

I don't know why. Maybe i'm thinking about him.

Dia nak rokok, Diela marah. Tapi waktu tu, aku ingat mase aku marah dia.

Him: *ambik rokok, letak dekat mulut, ambik mancis*
Me: Awak nak hisap rokok ke? *sambil pegang rokok*
Him: Yelah. Kenapa?
Me: Buang rokok tu *sambil pegang rokok dan cuba tarik*
Him: Tak payah lah. Okay okay orang tak hisap :)

Okay. I miss that moment. That i think, only i in this world.

Me and you sayang. I miss you very much.

kalau kau ade, memang aku diam je. Sebab, aku takut kau meluat.

Meluat sebab dengar aku membebel. Aku send text dekat kau.

But, kau tak reply. So then, Diela pun tanye kau guna number ape.

Kau cakap ape? "Sim dekat awek aku"

Then yang pagi tadi aku call kau siapa angkat?

Awek kau boleh buat suara lelaki eh?

Then, bile mase kau bagi sim dekat awek kau? 

Sedangkan kau dengan kite orang.

Okay, I miss you dear :')

Maybe until here i can post the story. I miss you :')